EGYSÉGSZÍV Alapítvány célok és tevékenységek


a tolerancia, a harmónia, a külső-belső béke elősegítése az emberek egyéni életében és közösségi szinten Sri Chinmoy filozófiájának és útmutatásainak alapján.

 

EGYSÉGSZÍV Alapítvány tevékenységei:


Az Alapítvány kiemelt küldetésének tartja a nevelés, oktatás, kulturális és multikulturális tevékenység, sport, egészséges életmód terjesztését, művészeti tevékenység támogatását, ill. az önfejlesztést támogató személyiségfejlesztő programok szervezését.

Kiemelkedő figyelmet fordít a gyermekekre és a hátrányos helyzetben lévő rétegekre, ezért fontosnak tartja, hogy rendezvényein díjmentesen részt tudjanak venni a legkülönbözőbb társadalmi rétegű emberek is. Céljai érdekében számos hazai és külföldi non-profit szervezettel működik együtt.
Az összetartozás, környezetvédelem, belső harmónia, egészséges életmód kultúrájának, érzésének és gondolatiságának terjesztését az Alapítvány sokféle módon kívánja elérni.

Így ingyenes meditációs programokat tart, valamint kiállítások, koncertek, békefutások, gyermekrendezvények, irodalmi programok, egyéni-és csoportos rekord rendezvények lebonyolítását szervezi.
Az alapítvány politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független és azoknak anyagi támogatást nem nyújt.

celok-es-tevekenysegek-2 Célok és Tevékenységek

Nagy örömmel fogadunk támogatást eseményeinkkel, programjainkkal kapcsolatban. Az 1%-ot tudjuk fogadni.

EGYSÉGSZÍV Alapítvány
adószám: 18599907-1-43
Bank számlaszám:
Magnet Magyar Közösségi Bank
16200151-18520273

 

Hálásan köszönjük!

 

Éves beszámolóink:

Egységszív Alapítvány 2014 beszámoló

Egységsziv Alapítvány 2015 beszámoló

Egységsziv Alapítvány 2016 beszámoló

Egységszív Alapitvany 2017 beszámoló