Nrimanas-300x272 Meditációs előadás SzekszárdonNrimanas Hagyó László 22 éve követi Sri Chinmoy tanításait. Az előadáson beszél a spirituális fejlődésről, mi a célja a földi életünknek. Előző életeink láncolatáról és hogy hova vezet az Utunk. A helyes meditáció és koncentráció. A spirituális mesterek feladata a földön.

 

Nrimanas-300x272 Meditációs előadás SzekszárdonA meditáció egyszerűsíti és energiával tölti fel életünket. A reggeli meditáció kihat egész napunkra, ha reggel feltöltjük magunkat békével, örömmel az egész nap segít nekünk. A meditáció mindenki számára ajánlott aki szeretné életét átalakítani és szeretne egy jobb emberré válni. Ha túlszárnyaljuk jelenlegi képességeinket, az valódi örömöt ad nekünk és ez az öröm táplálja lényünket.

“Miért Meditálunk? Azért meditálunk, mert a világ nem tudott minket betölteni…..Csak a meditáción keresztül tudunk maradandó békét, isteni békét elérni. Ha reggel lélekteljesen meditálunk és akár csak egy percre is békét fogadunk magunkba, akkor ez az egy perc béke egész napunkat át fogja itatni.”                                                                                                                                                            Sri Chinmoy

Helyszín: Szekszárd, Babits Mihály Kulturális Központ, Szent István tér 10.

Időpont: 2017. május 5. 18:00 óra

Egy egyszerű meditációs gyakorlat.

 

Mindenkit várunk szeretettel! A belépés ingyenes!