Agnikanas-group_ojpg-300x175 Agnikana csoport koncertjei májusban több városbanAz első koncertet 1997 júniusában adták, azóta már több mint 200 koncertet ajánlottak fel egész Európában, Ázsiában és Észak-Amerikában. Kiadtak már több CD-t is. Amikor énekelnek igyekeznek a harmóniát, békét, tisztaságot megidézni és lélek teli légkört fenntartani, bíznak abban, hogy minden hallgató részesül ebből a hangulatból. A Sri Chinmoy által komponált dalok meditatív hangulaltot teremtenek.

Agnikana csoport koncert körútján Győrben, Budapesten, Veszprémben, Balatonfüreden, Baján, Székesfehérváron és Miskolcon játszott az együttes. A bajai felvétel látható itt.

Agnikana csoport koncertje Baja 2017 from Sri Chinmoy Center Hungary on Vimeo.

A miskolci Szabó Lőrinc Általános Iskolában is tartottak koncertet, ahol 500 gyerek Agnikanas-group_ojpg-300x175 Agnikana csoport koncertjei májusban több városbanhallgatta a meditatív zenét. Egy tanórányi időt kapott az együttes, hogy egy kis indiai hangulatot csempésszen az iskola falai közé. A csoport tagjai szép színes száriban léptek a közönség elé.